AA Home > Korte toer van AllesAmerika.com

Een korte toer van AllesAmerika.com

AllesAmerika.com biedt u uitgebreide informatie om uw reis naar de Verenigde Staten te plannen en daarbij nog geld te besparen ook. Op deze pagina kunt u in een paar minuten kennismaken met de informatie en hulpmiddelen die de site u biedt en hoe u er gebruik van kunt maken.

1. Het menu in de linkerbalk

Het menu in de linkerbalk is voor uw gemak opgedeeld in 7 hoofdonderdelen, waarvan de meesten een aantal subonderdelen hebben.

De hoofdonderdelen zijn de volgende:

Daarnaast kunt u in de linkerbalk nog de links naar de gastpagina's vinden van bedrijven die u kunnen helpen met het plannen van uw Amerikareis, evenals links naar andere bedrijven die u een Amerikagerelateerde service aanbieden.

U kunt op de hoofdonderdelen klikken om naar een overzicht te gaan van alle subonderdelen; klik bijvoorbeeld links op "Reizen/vakantie" om een uitgebreid overzicht te zien van alle subonderdelen, met een korte maar duidelijke beschrijving.

U hoeft echter niet altijd op het hoofdonderdeel te klikken om naar een subonderdeel te gaan. De meest populaire subonderwerpen staan als directe link onder het hoofdonderdeel genoemd in het menu aan uw linkerhand, zodat u snel naar die pagina's toe kunt surfen. Als u dus op zoek bent naar het touroperatoroverzicht, kunt u direct op die link klikken op naar de pagina in kwestie te gaan.

U kunt in de linkerbalk bovenaan ook altijd de link vinden die u direct terugleidt naar de AllesAmerika.com homepage.

2. Het navigatieoverzicht bovenaan de pagina

Om de navigatie van AllesAmerika.com verder te vereenvoudigen, kunt u ook bovenaan elke pagina kijken om uit te vinden waar u zich bevindt. Elke pagina (behalve de homepage) heeft namelijk helemaal bovenaan een overzicht van uw positie op de website. U kunt met dit overzicht terug naar een subonderdeel, een hoofdonderdeel, of de AllesAmerika.com homepage zelf.

3. De website doorzoeken

Als u op zoek bent naar specifieke informatie over Amerika, probeer dan ook eens een zoektocht met de zoekmachine op de AllesAmerika.com homepage. U kunt hiermee direct alle pagina's op de site doorzoeken en u krijgt binnen een paar seconden een compleet overzicht van alle pagina's waarop de zoekterm staat die u hebt opgegeven.

4. Wat is nieuw op AllesAmerika.com?

U kunt te allen tijden een overzicht van de laatste toevoegingen aan AllesAmerika.com bekijken door naar de homepage van de site te gaan.

Het is sowieso nuttig om deze pagina als uw startpagina in te stellen en bij uw favorieten te plaatsen, omdat de AllesAmerika.com homepage ook de bovengenoemde zoekmachine bevat en bovendien een overzicht heeft van de meest recente discussies op het forum.

Toch nog vragen?

Als u de door u gezochte informatie onverhoopt toch niet kan vinden, kunt u het beste uw vraag stellen op het gratis toegankelijke forum van AllesAmerika.com. Hier bevinden zich duizenden Amerikafans en Amerikakenners die u graag en snel van dienst zijn bij het beantwoorden van uw vragen - vele vragen worden hier binnen een paar uur van een uitgebreid antwoord voorzien. Uiteraard is het aanmaken van een forumaccount gratis en anoniem.

Ook kunt u contact opnemen met de webmaster van AllesAmerika.com via het contactformulier. Reken er dan echter op dat vanwege het e-mailvolume een antwoord enkele dagen op zich kan laten wachten.

Hiermee eindigt de korte toer van AllesAmerika.com... alvast veel plezier gewenst op de site en veel succes bij het plannen van uw Amerikareis!

Klik hier om nu de planning van uw Amerikareis te beginnen.

Klik hier om naar de AllesAmerika.com homepage te gaan.

Adverteren?

Exit Reizen
Amerikaspecialist

Cheaptickets
Goedkope vliegtickets

Cheaptickets
Goedkope vliegtickets

EF
Cursus Engels in het buitenland

American Vacations
Uw VS-maatreis

US Foodz
US Food & Drinks

Goedkoop naar Europa bellen vanuit de VS met uw mobiel

Canvas Company
Uw VS-vakantiefoto op canvas: bestel hem hier