Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Reizen en vakantie

Amerika reizen: reisinformatie en uw reis boekenWilt u probleemloos reizen naar Amerika en genieten van een leuke vakantie in de USA? Amerika reizen simpel gemaakt: gebruik deze pagina om uw Amerikareis van 2015 en 2016 makkelijk voor te bereiden en te boeken. De reisinformatie op deze pagina helpt u bij het plannen van uw vakantie naar de Verenigde Staten - en u kunt uw reis vervolgens ook direct geheel of deels boeken.

Reis boeken USA

Boek uw VS-reis: vliegtickets, autohuur, camper en maatwerk.

Vliegtickets Verenigde Staten
Autohuur Verenigde Staten
Camperhuur Verenigde Staten
Vliegtickets
Autohuur
Camperhuur

Offerte op maat, maatreis amerika

Vraag een offerte op maat aan via Tioga Tours of USTravel

Uw Amerikareis: de basisPlan uw Amerikareis hier

Deze reisplanner maakt het reizen naar Amerika een stuk eenvoudiger door alle stappen voor de juiste voorbereiding van uw reis één voor één te bespreken. Uiteraard met handige, tijdbesparende en geldbesparende tips. Als u op vakantie gaat naar Amerika, is dit een zeer goede eerste stap.

Algemene tips voor het reizen naar Amerika

Tijdens het plannen van uw reizen naar Amerika zult u waarschijnlijk op kleine probleempjes stuiten die u graag beantwoord had. Deze algemene tips voor het reizen naar de Verenigde Staten helpen u bij het vinden van het antwoord op veel voorkomende vragen, o.a. over de bagage, verzekeringen, autohuur, geld en fooien, motels, omgangsregels, en nog veel meer.

Alle 50 staten en Nationale Parken

Hier vindt u informatie per staat, inclusief beschrijvingen van steden en Nationale Parken. Vele staten en Nationale Parken hebben inmiddels eigen pagina's op AllesAmerika.com en u kunt hier alle beschikbare links vinden.

Ons routevoorstel voor het zuidwesten van de USA

Bent u van plan om naar het zuidwesten van de VS te reizen? Kijk dan of ons routevoorstel een goed uitgangspunt biedt voor uw droomreis naar dit populaire gebied. U kunt de route volgen zoals hij beschreven is of hem geheel naar uw eigen wensen aanpassen!

Plan uw vluchten van en naar de VS

Op deze pagina vindt u handige tips als u van plan bent vliegtickets naar de Verenigde Staten te boeken. Hoe vindt u de beste zitplaatsen aan boord? Wat voor maaltijden worden er geserveerd per maatschappij? Welke vluchten hebben de minste vertragingen?

Douane- en paspoort-informatie voor Amerika en ESTA-informatie

Gaat u naar Amerika reizen? Zorg dan dat u goed op de hoogte bent van de werking van de douane en de Amerikaanse vereisten voor uw paspoort en visum. Aangezien u zich zeer waarschijnlijk moet aanmelden bij het ESTA-programma van de Amerikaanse regering, kunt u ook hierover meer lezen.

Geld, credit card, en Traveler's Cheques

Hoeveel geld moet u meenemen naar de Verenigde Staten? Heeft het zin om een credit card en Traveler's Cheques mee te nemen? Kunt u in Amerika ook pinnen? Uitgebreide antwoorden over alle geldkwesties vindt u hier.

Autorijden in Amerika

Uitgebreide informatie over autorijden in Amerika: verkeersregels, maximumsnelheden, highways en interstates, kruisingen, stopborden, schoolbussen, en nog veel meer.

Alles over uw reisverzekering

Is het nuttig om een reisverzekering af te sluiten als u naar de VS reist? In dit artikel een aantal veelgestelde vragen, met antwoorden uiteraard. Plus tips waar u een reisverzekering met Amerikadekking het beste kunt afsluiten.

Bagage en limieten

Wat mag u wel en niet mee aan boord nemen van het vliegtuig? Hoe groot en zwaar mogen uw koffers en andere bagage zijn? Hoe zit het met medicijnen en vloeistoffen? Hier krijgt u het antwoord op deze en andere vragen over bagage.

Valutakoersen en omrekentabel

Gaat u reizen naar de Verenigde Staten, maar weet u niet hoeveel dollars u mee moet nemen? Met deze handige, automatische omrekentabel berekent u zonder moeite het aantal dollars of euro's volgens de laatste wisselkoersen.

Uw reis naar Amerika onderzoeken: meer uitgebreide reisinformatie voor de VSCamperhuur in Amerika

Heeft u weleens overwogen om met een camper door Amerika te reizen? In dit artikel alle informatie die u nodig heeft om te bepalen of een camperreis door de Verenigde Staten iets voor u is, en waar u op moet letten bij het huren.

Een cruise maken vanuit Amerika

Uiteraard kunt u een cruise doen met als startpunt een locatie in de VS. Er zijn vele mogelijke vertrekpunten, bijvoorbeeld aan de westkust (Alaska, San Francisco, Los Angeles), in het zuiden (New Orleans) en aan de oostkust (Boston, New York, Miami). Lees hier meer over hoe u het beste een cruise kunt inpassen in uw Amerikavakantie.

Hotelbeoordelingen

Op zoek naar gedegen hotels, motels, en campings in Amerika? Bekijk dan nu de hotelbeoordelingen, geschreven voor en door AllesAmerika.com-bezoekers. U kunt nu al honderden beoordeelde hotels bekijken en dit nieuwe onderdeel van de site gebruiken om uw overnachtingen in de VS te plannen.

Reisverhalen van bezoekers

Hier vindt u reisverhalen, ingestuurd door bezoekers van AllesAmerika.com, en heeft u de mogelijkheid om uw eigen reisverhaal in te sturen.

Groepsreizen naar Amerika: iets voor u?

Bent u nieuwsgierig om te zien wat groepsreizen naar Amerika precies voor u te bieden kunnen hebben? Op deze pagina een overzicht van de voor- en nadelen van een groepsreis naar de Verenigde Staten, inclusief tips waar u op moet letten als zo'n reis naar de USA overweegt.

Naar Amerika reizen met kinderen

Gaat u naar Amerika reizen met uw kinderen? Deze pagina geeft uitgebreide tips voor de voorbereiding van uw reis en helpt u om uw reis naar Amerika met uw kinderen zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Daarnaast kunt u tips vinden voor vliegen met uw kinderen en een overzicht van kindvriendelijke attracties in de Verenigde Staten.

Een luxe vakantiewoning in Florida: goedkoper dan een hotel?

Wilt u bij uw volgende reis naar de Verenigde Staten gedurende een paar weken in een echt Amerikaans huis in Florida wonen en tegelijkertijd toch goedkoper uit zijn dan wanneer u een hotel boekt? Het is mogelijk! Lees meer op deze pagina.

Wandelingen / hikes in Amerika

Op zoek naar een aantal leuke, goed beloopbare wandelingen in Amerika? Bekijk dan ook eens deze (steeds groeiende) lijst met hikes in Amerika.

Kamperen in zuidwest Amerika: hints en tips

Een idee waar maar weinig mensen aan denken bij het reizen naar Amerika is kamperen in de Verenigde Staten. Toch bestaan hier voor heel veel mogelijkheden, en kunt u op een camping vaak eenvoudiger de mooiste plekjes van Amerika zien dan vanuit een hotel. Op deze pagina krijgt u hints en tips over de mogelijkheden van kamperen in zuidwest Amerika.

Treinreizen door de VS

Op zoek naar een nieuwe manier om te reizen in Amerika? Denk ook eens aan de trein: luxueus, comfortabel, betaalbaar, makkelijk bereikbaar en goed te combineren met het vliegtuig en de huurauto. Bekijk deze pagina voor een aantal unieke suggesties om uw volgende Amerikavakantie een groot succes te maken voor het hele gezin!

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?