Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Amerika-shop > Reisstekker 110 volt voor Amerika

Hulp bij shoppen in AmerikaReist u naar Amerika? Dan heeft u een reisstekker nodig om uw elektronica in Amerika te kunnen aansluiten. In Amerika heeft een stekker namelijk platte polen in plaats van ronde polen.

Reisstekker van 110 volt aansluiten
Zo sluit u de verloopstekker aan

Omdat het voltage in Amerika lager ligt dan hier (namelijk 110 volt tegenover 230 volt in Nederland en België), heeft u geen voltageregelaar nodig om te voorkomen dat uw apparatuur overspannen raakt. Dit scheelt meteen een hoop in de kosten!

Check alleen wel even of uw apparatuur ook op 110 volt werkt. Dit staat vaak vermeld op de stekker.

Aangezien er nogal wat aanbieders zijn van reisstekkers, hebben wij voor uw gemak een link geplaatst naar een betrouwbare webwinkel die deze reisstekker tegen een goede prijs aanbiedt. Zodra u heeft betaald, wordt de stekker binnen twee werkdagen geleverd.

Wij hebben direct contact met de eigenaar van deze winkel en kunnen volledig instaan voor zijn integriteit.

Bestel hier uw reisstekkers voor Amerika.

Type c reisstekker voor de USA
Type C stekker

De reisstekker voor Amerika is uitermate geschikt om type C stekkers aan te sluiten (dit zijn de meest gangbare stekkers voor bijvoorbeeld telefoon, camera en iPad).

Let op: deze reisstekker is in principe niet gemaakt om type F stekkers op aan te sluiten. Dit zijn stekkers die vooral worden gebruikt bij stekkerdozen en grotere laptops.

Type f reisstekker voor Amerika
Type F stekker

Als u toch besluit om een type F stekker aan te sluiten, is het hierna niet meer mogelijk om een type C stekker aan te sluiten, omdat de polen van het type F stekker de binnenkant van de reisstekker enigszins zal uitdijen.

Als u dus van plan bent om verschillende stekkers aan te sluiten, zorg er dan voor dat u meerdere verloopstekkers aanschaft (ze kosten zeer weinig).

Bestel dus hier uw reisstekkers voor Amerika.

Terug naar de webshop homepage

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?