Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Amerika-shop > Afvalvermaler

De afvalvermaler (voedselvermaler): typisch Amerikaans in Nederland

Als u in de Verenigde Staten een huis bent binnen gewandeld, heeft u hem vast wel eens gezien: de afvalvermaler of voedselvermaler. De "food waste disposal" of "garbage disposal", zoals het apparaat daar genoemd wordt, is in elke keuken te vinden. Amerikanen kijken raar op als je vertelt dat een huis in Nederland meestal níet zo'n ding bevat.

(Heeft u weleens de comedyserie "Home Improvement" gezien met Tim Allen? In deze serie wordt de afvalvermaler ook meerdere malen getoond.)

Klik hier als u de voedselvermaler wilt bestellen, met prijsgarantie, of als u reviews van andere kopers wilt lezen.

Hoe werkt de vermaler?Het vermalingsproces
De afvalvermaler wordt door de Amerikanen gebruikt om van hun voedselresten af te komen. Het werkt heel eenvoudig: zet de vermaler en het water aan, gooi de overgebleven voedselresten erin, even kort wachten, en dan is het weg. De vermaler draait zo lang tot het spul alleen nog uit pulp bestaat, waarna het door de afvoer het riool ingespoeld wordt.

Makkelijker kan het bijna niet zijn om van voedselresten af te komen. Immers, u hoeft het dan niet in een biobak te gooien, waar het spul (vooral 's zomers) begint weg te rotten, ongedierte aantrekt, en onaangename geuren begint te verspreiden.

Handig als u in de tuin wilt zitten, of als u op een flat woont en wilt voorkomen dat het overgebleven eten van drie dagen geleden in de vuilnisbak tot één grote bacteriekolonie wordt omgebouwd.

Is zo'n afvalvermaler ook in Nederland te koop?Bent u ook geïnteresseerd in zo'n voedselvermaler? U kunt via deze site nu ook een afvalvermaler bestellen die in de VS gebruikt wordt. Hoewel deze vermaler oorspronkelijk voor de Amerikaanse markt bedoeld is, is hij nu ook aangepast aan de Europese keukens en kan dus nu ook bij u geïnstalleerd worden.

De afvalvermaler

Het gaat om een High Speed model, een semi-professionele voedselvermaler die vele malen sterker is dan andere modellen en tot 50% meer vermogen heeft dan de standaardtypen.

De Semi Professionele afvalvermaler:

  • werkt op 220 volt
  • weegt slechts 4,5 kg en wordt afgeleverd met een plug & play aansluiting
  • past in een standaard spoelbakopening van 9 cm (een zg. "WH-gat" of "korfplug")
  • heeft een motor van 0,5 pk, veel sterker dan de meeste afvalvermalers die in Nederland en België aangeboden worden
  • heeft een RVS vermaalblad en kunststof behuizing om nare geurtjes te minimaliseren
  • kan geleverd worden met een luchtdrukschakelaar om de vermaler aan en uit te zetten
  • wordt geleverd met een gratis Mr. Scrappy t.w.v. €18,95, een luxe afsluitdop die u ook kunt gebruiken om uw resten in de voedselvermaler te duwen
  • wordt door de importeur speciaal voor ons voorzien van een extra zware seal tegen lekkage
  • komt met 12 maanden fabrieksgarantie.

U kunt allerlei voedselresten in de vermaler gooien, bijvoorbeeld aardappelen, groenten, wortelen, maïs, notendoppen, fruitresten, kliekjes, eierschalen, koffiedik, visgraten, vleesbotjes, theezakjes en brood.

Hierbij wordt - zoals eerder gemeld - geen gebruik gemaakt van gevaarlijke messen: de vermaler gebruikt centrifugekracht om uw voedselresten met grote kracht tegen de wand te drukken, waardoor er uiteindelijk alleen pulp overblijft.

Zelfs kippebotjes kunnen tegen niet tegen deze centrifugale krachten op, terwijl u tegelijkertijd een veilige voedselvermaler in huis haalt die - in tegenstelling tot de modellen met de vlijmscherpe messen - niet de handen van uw kinderen in gevaar zal brengen.

Afmetingen van de voedselvermaler

De vermaler komt met een uitgebreide stap-voor-stap installatiehandleiding van de importeur en is eenvoudig zelf te installeren.

Wat kost zo'n afvalvermaler?Als u nog vragen heeft over de afvalvermaler of er eentje voor uw keuken wilt bestellen, kunt u onderstaand formulier invullen. U krijgt dan alle (bestel)informatie per e-mail toegestuurd.

Deze oersterke afvalvermaler heeft een adviesverkoopprijs van 219,00 euro. Als u hem echter via AllesAmerika.com bestelt, betaalt u slechts 179,75 euro. Daarbij zitten inbegrepen de Mr. Scrappy (een luxe afsluitdop die u ook kunt gebruiken om uw voedselresten in de vermaler te duwen), snoer en stekker.

De luchtdrukschakelaar

U heeft ook de optie om een luchtdrukschakelaar bij te bestellen (zie de afbeelding links). Met deze schakelaar kunt u de vermaler eenvoudig aan en uit schakelen (zonder de schakelaar kan dit alleen door de stekker in en uit het stopcontact te halen).De totaalkosten van de vermaler plus de optionele luchtdrukschakelaar zijn 231,75 euro. De verzendkosten binnen Nederland zijn 13,50 euro en naar België 25 euro.

Prijsgarantie: onze vermaler heeft gegarandeerd de laagste prijs op AllesAmerika.com. Heeft u dezelfde vermaler met dezelfde opties elders in Nederland goedkoper gezien? Stuur ons uw bewijs en wij bieden u dan dezelfde prijs én 5 euro extra korting!

Heeft u nog vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Vul dan nu onderstaand formulier in. U krijgt dan binnen 3 werkdagen een reactie met alle (bestel)informatie, en dan heeft u binnenkort uw eigen Amerikaanse afvalvermaler in huis! (Uw betaling kan via ING-overschrijving of via PayPal gedaan worden.)

Informatie- en bestelformulierAlle velden met een * zijn verplicht.


Wilt u lezen wat andere kopers van onze voedselvermaler vonden?Hieronder volgen een aantal opmerkingen van onze klanten. Op verzoek kunnen wij u van enkele klanten een e-mailadres geven.

"Keurig netjes geleverd volgens afspraak. De vermaler is een wereld uitvinding, je herkend het vast wel, van alles in de spoelbak, en dan met je handen leeg hengelen, nu kraan aan, vermaler aan, fluitje van een cent, en schoon is je spoelbak. Monteren is ook erg goed te doen ook als U niet superhandig bent." - Erik B., Hoofddorp

"Alles in orde, levering & vermaler prachtig, veel minder afval." - Paul de P., Arendonk (België)

"Installatie zeer eenvoudig, alles paste in 1 keer, werkt perfect." - Dick van 't S., Ermelo

"Vermaler werkt prima, levering en afspraken waren ook uitstekend." - Dries V., Sint-Joris-Weert (België)

"Het werkt boven alle verwachtingen! Wat een geweldig product! Zou standaard moeten zijn in NL!" - Ruben S., Groningen

"De service is perfect... Bestelling, levering, alles prima... Na 1 jaar was hij wel kapot, toen had ik iets van, ja, en nu..... Maar neen hoor, ik moest hem opsturen naar Nederland, kost 16€, maar 4 dagen later stond de post hier met een nieuwe... Niks dan lof over de afhandeling en de service." - Christine G., Nevele (België)

"Na 9 jaar gebruik is onze vermaler (hier besteld) kapot. We kunnen het toestel niet meer missen en bestellen daarom een nieuwe." - Hendrik B., Aalter (België)

Niet vergeten...P.s.: Niet vergeten, de voedselvermaler wordt geleverd met een gratis Mr. Scrappy t.w.v. 18,95 euro, een afsluitdop die u ook kunt gebruiken om uw afvalresten in de vermaler te duwen. Bovendien hoeft u zich met deze sterke 0,5 PK vermaler geen zorgen te maken over uw handen, want het unieke design gebruikt uitsluitend centrifugale kracht, geen scherpe messen, om uw afval te verpulveren!

P.p.s.: Vergeet niet onze prijsgarantie: als u dezelfde vermaler elders goedkoper ziet, bieden wij u dezelfde prijs én 5 euro extra korting!

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?