Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Amerika-shop > Shoppen in Amerika

Hulp bij shoppen in AmerikaBent u geïnteresseerd in het aankopen van producten in de Verenigde Staten van Amerika? Veel Amerikaanse producten zijn in Nederland niet of nauwelijks verkrijgbaar, en als ze wel verkrijgbaar zijn, zijn ze vaak nog uitzonderlijk duur ook.

U zou ze dus het liefst in Amerika zelf kopen, maar het is niet eenvoudig om uw koffers vol te proppen tijdens uw vakantie (als u überhaupt nog ruimte heeft), en bovendien kunt niet elke paar maanden een vliegticket naar de Verenigde Staten kopen.

Helaas lukt het ook lang niet altijd om via het Internet spullen te kopen in Amerika, al was het maar omdat vele Amerikaanse webwinkels alleen maar de binnenlandse markt bedienen. Ze accepteren geen betalingen vanuit het buitenland en/of verzenden geen producten over de grens. Jammer, maar helaas, zeker nu de dollar zo voordelig laag staat.

Hoewel... de redding dient zich aan in de vorm van (vaak Nederlandstalige) USA shopping services die een bijzondere service bieden: zij (web-)shoppen op verzoek van Nederlanders (en andere Europeanen) in de Verenigde Staten van Amerika en sturen de begeerde artikelen over de grote plas direct naar u toe.

Shoppen / winkelen in Amerika

De meeste shopping service bedrijven voor de VS hebben twee soorten klanten: mensen die op zoek zijn naar koopjes, en mensen die een specifiek moeilijk te vinden product uit de Verenigde Staten willen hebben, waarbij prijs een minder grote rol speelt.

Hoe werkt het?Het aankopen en versturen van producten werkt voor elke shopping service anders. Sommigen gaan, als ze een verzoek van u binnenkrijgen, op zoek naar het product, kijken waar het het goedkoopst is, doen vervolgens de aankoop met hun eigen Amerikaanse credit card en verstuurt het product naar u in Nederland zodra zij het in huis ontvangen hebben. Andere services laten u zelf uw aankoop doen en geven u een soort virtueel Amerikaans adres. Sommigen services gaan zelfs, speciaal op uw verzoek, naar lokale malls of outlet shops om de door u gewenste artikelen aan te schaffen.

Uiteraard berekenen zij voor hun services als persoonlijke shopper een toeslag (vaak grofweg 10 procent op het aankoopbedrag) en verzendkosten (afhankelijk van het verzendgewicht). Maar dan nog loont het vaak: jeans broeken, bijvoorbeeld, kosten in de VS vaak niet meer dan een paar tientjes (!!) - zelfs Levi's en andere bekende merken; en t-shirts zijn er al vanaf $5. Voor 100 dollar kunt u dus vaak al een zak vol kleding bestellen.


Alles, van zeep tot autolichten en zelfs hele fietsenframes en kinderwagens, kan worden opgestuurd naar Nederland - en dankzij de lage dollar bent u dan in veel gevallen nog steeds goedkoper uit dan wanneer u de aankoop hier had gedaan.

U kunt bij de meeste services betalen via PayPal (een betrouwbaar systeem dat door eBay is ontwikkeld) of soms zelfs via een normale overschrijving hun Nederlandse bankrekening.

Interesse?

Kijk eens online bij zoekmachines of ook op deze pagina, vaak kunt u daar de juiste links vinden. Een zoektocht op "USA shopping service" levert al heel wat op!

Terug naar de webshop homepage

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?