Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Reizen en vakantie > Visuminformatie

Visuminformatie voor de Verenigde Staten van AmerikaWilt u naar de Verenigde Staten toe, tijdelijk of permanent? Deze pagina met visuminformatie voor Amerika geeft u antwoorden over verscheidene soorten visa waarvoor u eventueel in aanmerking kunt komen en geeft u tips om uw visumaanvraag zo goed mogelijk te laten verlopen. Bovendien kunt u hier uitgebreide informatie vinden over uw paspoort, de Amerikaanse douane, het ESTA-programma en de greencard loterij.

Met deze informatie kunt u bepalen welk Amerikaans visum voor u het meest geschikt is; vervolgens bieden we u dan ook met handige links de mogelijkheid om de vervolgstap te zetten en uw visumaanvraag in te dienen.

Alles over ESTA

Uitgebreide informatie voor Nederlandse en Belgische ingezetenen die 90 dagen of korter naar de Verenigde Staten willen reizen (dus als u op vakantie, zakenreis of familiebezoek gaat). Lees deze informatie goed door - aanmelding bij de ESTA is verplicht voordat u naar de VS reist.

Douane- en paspoortinformatie voor Amerika

Gaat u naar Amerika reizen? Zorg dan dat u goed op de hoogte bent van de werking van de douane en de Amerikaanse vereisten voor uw paspoort en visum.

Amerikaanse visa voor ondernemers, managers en investeerders

De Verenigde Staten van Amerika bieden u verschillende mogelijkheden om als ondernemer, manager of investeerder een visum te bemachtigen. Op deze pagina worden de diverse mogelijkheden besproken en leest u hoe u binnen een paar minuten uw kansen op zo'n visum kunt bepalen.

De greencard loterij: hoe werkt het?

Deze pagina bevat uitgebreide informatie over de DV-lottery (greencard loterij), de officiële loterij van de Amerikaanse overheid waaraan iedereen mee mag doen.

Veelgestelde vragen over de greencard loterij

Heeft u nog vragen over het proces van de greencard loterij? Deze pagina biedt u alle antwoorden.

Het E2 visum (investeerdersvisum) voor Amerika

Wist u dat u uzelf met een verhoudingsgewijs kleine investering kunt "inkopen" in de Verenigde Staten? Lees hoe de overwaarde van uw huis u aan een visum voor Amerika kan helpen: deze pagina geeft uitgebreide uitleg over het E2-visum ofwel het investeerdersvisum.

Tijdelijk visum voor Amerika: hints en tips

Wilt u een tijdelijk visum voor de Verenigde Staten aanvragen, zoals een studentenvisum, H-1B of J-1? Op deze pagina kunt u enkele zeer nuttige, weinig gebruikte hints en tips vinden om het proces perfect te laten verlopen.

Het emigratieverhaal van Dennis

Hoe verloopt het proces als je daadwerkelijk een visum voor de Verenigde Staten van Amerika in je bezit krijgt? Deze pagina vertelt het verhaal van Dennis, de webmaster van AllesAmerika.com.

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?