Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Over ons > Contactformulier

Neem contact op met AllesAmerika.com

Alles Amerika

Vragen of opmerkingen over de Verenigde Staten van Amerika of AllesAmerika.com? Vul dan onderstaand formulier in om contact met mij (Dennis Kroese, eigenaar van AllesAmerika.com) op te nemen!

Lees eerst onderstaande voordat u het formulier invult:

  • Specifieke vragen over uw persoonlijke reis naar Amerika kunt u het beste op het AllesAmerika.com forum stellen - een forumaccount aanmaken is makkelijk, gratis en anoniem. In principe kan ik op reisvragen geen persoonlijke reactie geven; u kunt hiervoor het beste gebruik maken van de expertise van onze duizenden forumleden, die vaak binnen een paar uur uw vraag van een antwoord kunnen voorzien.

  • AllesAmerika.com is een onafhankelijke informatiesite en ik kan als zodanig dan ook niet uw Amerikareis voor u boeken. Als u een betrouwbare reisofferte wilt, raad ik u aan deze te doen bij UStravel. Ik werk al lang met hen samen en kan hen van harte aanbevelen.

  • Ik heb helaas geen brochures of ander informatiemateriaal beschikbaar dat ik kan versturen voor bijvoorbeeld spreekbeurten of andere klassikale activiteiten.

  • Als u op zoek bent naar iemand die voor u Amerikaanse producten naar Nederland of België kan verzenden, klik dan hier. Ik bied deze service zelf helaas niet aan.


Neem contact op met ons

Alle velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor uw bericht! Uiteraard doe ik mijn best zo snel mogelijk te reageren. Wegens het grote volume berichten dat ik dagelijks krijg, kan het echter meerdere dagen duren voor u een e-mail terug krijgt.

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?