Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Over ons > AllesAmerika.com sponsoring

Sponsor worden van Alles Amerika?Adverteren op AllesAmerika.com: waarom?AllesAmerika.com is de meest drukbezochte Nederlandstalige site over alles wat met de Verenigde Staten van Amerika te maken heeft. De site is al online sinds begin 2001 en heeft herfst 2014 een solide gebruikersbasis van zo'n 50.000 tot 60.000 unieke bezoekers per maand, meer dan 21.000 forumleden en meer dan 3.600 Facebookfans.

Op het forum alleen al worden dagelijks gemiddeld meer dan 200 nieuwe berichten geplaatst en bespreken vele Amerikafans uitgebreid hun reisplannen.

Vele gerenommeerde bedrijven in de Amerika-reisbranche gebruiken AllesAmerika.com om hun producten en services onder de aandacht te brengen bij de vele bezoekers. Mocht u hierin ook interesse hebben, dan kan dit uiteraard. Ik (Dennis Kroese, eigenaar en webmaster van AllesAmerika.com) help u graag op weg - neem simpelweg contact met mij op via het contactformulier.

InleidingAllesAmerika.com is dé Nederlandstalige portal voor informatie over de Verenigde Staten van Amerika. De site biedt onafhankelijke informatie op vele uiteenlopende onderwerpen, niet gebonden aan een organisatie of politieke stroming.

AllesAmerika.com is in vele toonaangevende zoekmachines zoals Google in de top 5 zoekresultaten te vinden, evenals op vele belangrijke startpagina's.

Daarnaast linken nog tientallen andere websites naar AllesAmerika.com. In het verleden is AllesAmerika.com besproken op toonaangevende nieuwswebsites, in computerbladen en natuurlijk via vele links op startpagina's en op andere websites.

AllesAmerika.com is uitgegroeid tot een vertrouwde bron van informatieAllesAmerika.com bestaat al sinds 2001 en is in die periode uitgegroeid tot een belangrijke bron van informatie voor honderdduizenden Amerikafans en degenen die naar het land willen reizen. Dit wordt ook onderkend door toonaangevende bedrijven als Cheaptickets, WTC, Exit Reizen, UStravel en vele anderen.

Zelfs in deze tijden van economische crisis kan de site rekenen op vele honderdduizenden bezoekers per jaar en 21.000+ enthousiaste forumleden. Daarnaast is er inmiddels een vast team van 9 personen die alles op de site, van de content tot de forumleiding, in de gaten houdt en bewerkt.

In 2010 heeft AllesAmerika.com zijn bereik uitgebreid door interactieve toevoegingen als een Facebookpagina die inmiddels meer dan 2.800 fans heeft, een Twitterstream die regelmatig van het laatste sitenieuws voorzien wordt, en een veelgebruikte RSS-service. Daarnaast is in 2011 een nieuwsbrief gelanceerd die meer dan 200 abonnees trok vòòrdat de eerste editie verstuurd was en inmiddels meer dan 1.250 abonnees heeft.

Op Alexa.com, een bedrijf dat van alle meer dan 100 miljoen actieve websites over de gehele wereld bijhoudt wat hun "traffic ranking" is, staat AllesAmerika.com consistent in de top 600.000. Dat betekent dat de site tot de top 1% van alle websites op het Web behoort qua bezoekersaantallen. Met andere woorden: slechts 1% van alle websites op de wereld krijgen meer bezoekers dan AllesAmerika.com! Daarbij verslaat AllesAmerika.com ook ruimschoots alle andere Nederlandstalige Amerikasites.

Klik hier voor de ranking van AllesAmerika.com van vandaag.

Begin 2014 heeft een nieuw en gemoderniseerd design gekregen dat het vinden van informatie op de site en het forum eenvoudiger maakt en beter intergreert.

Al met al is AllesAmerika.com dus een uitstekende mogelijkheid om uw Amerika-gerichte bedrijf te presenteren.

Wilt u geheel vrijblijvend meer weten over sponsoring van uw Amerika-gerelateerde service of bedrijf? E-mail via het contactformulier naar AllesAmerika.com en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

AdvertentiemogelijkhedenDe advertentiemogelijkheden op AllesAmerika.com zijn zeer divers en kunnen altijd naar uw wensen worden opgezet en aangepast. U kunt onder meer:

  • bannerspace huren op de door u gewenste locatie(s)

  • in-contextlinks plaatsen op specifieke door u gekozen pagina's

  • een speciaal onderwerp openen op het forum waarmee u direct kunt communiceren met uw potentiële klanten

  • via AdSense Direct een overeenkomst afsluiten over specifieke adposities

  • een speciale gastpagina opzetten waarmee u direct klanten op de hoofdsite kunt aanspreken over uw service

  • een button plaatsen in de linkerbalk op alle pagina's van AllesAmerika.com

  • uw offerteformulier met AllesAmerika.com integreren voor een hogere lead conversie


Uiteraard is dit geen uitputtende lijst met mogelijkheden; u kunt al uw suggesties met mij bespreken. Klik hier voor het contactformulier of bel mij op mijn mobiel op +1-502-489-0856 tussen 15 en 23 uur Nederlandse tijd (liefst op afspraak).

Voor alle sponsoring-opties geldt, dat in situaties waarin niet voorzien is de webmaster en eigenaar van AllesAmerika.com beslist. De informatie op deze pagina geldt per januari 2014 en kan op ieder ogenblik aangepast worden. Prijs- en andere wijzigingen voorbehouden.

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?