Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Reizen en vakantie > UStravel informatie

Uw Amerikareis op maat: waarom een offerte aanvragen via UStravel?Als u naar de Verenigde Staten van Amerika wilt reizen, is de kans groot dat u op zoek bent naar vrijheid en flexibiliteit. Dit is echter niet eenvoudig te regelen: hoe boekt u een vlucht naar New York met een retourvlucht vanaf Boston? Camper of huurauto? Welke Dude Ranch kunt u het beste met een bezoek vereren? Wilt u een hotelkamer die gegarandeerd een mooi uitzicht heeft? Staat een Amerikaanse treinreis op uw verlanglijst?

UStravel logo voor Amerika reizen op maat

UStravel is opgezet met als doel om samen met u uw droomreis naar de VS samen te stellen en u vervolgens al het tijdrovende voorbereidende werk uit handen te nemen. U geeft aan wat u wilt en UStravel doet u een aantrekkelijk voorstel - dat bijna altijd voordeliger zal zijn dan de reis die u zelf op het internet samenstelt.

U kunt zelf beslissen of u hun voorstel accepteert of niet; mocht u besluiten met hen in zee te gaan, dan zorgen zij voor alle details zodat u alleen maar voorpret hoeft te hebben."Vakanties met een eigen beleving. Wij zorgen voor de randvoorwaarden; de vlucht, autohuur en accommodaties. En u... u reist, verwerkt de impressie van het onbekende en geniet", aldus Wolfgang Hendrix, de eigenaar van UStravel.

Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw reis naar Amerika? Kijk dan eens in het UStraveler Magazine, het magazine van UStravel waarin u mee wordt genomen naar de leukste en mooiste plekken van Amerika.

UStravel is uiteraard lid van zowel de ANVR, de SGR als het Calamiteitenfonds en doordat UStravel IATA agent is beschikken zij over alle voordelige vluchttarieven. Wij van AllesAmerika.com staan direct in contact met de medewerkers van deze organisatie en weten zeker dat UStravel een betrouwbaar bedrijf is.

U heeft twee opties om met UStravel uw Amerikareis te plannen en regelen:

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?