Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Reizen en vakantie > Tioga Tours informatie

Uw Amerika-reis op maat: hoe regelt u het?Wilt u ook naar de Verenigde Staten op vakantie, met of zonder een camper? Er komen dan heel wat vragen op u af, over uw bestemming(en), verzekeringen, autohuur en camperhuur, overnachtingen, uw route, de spullen die u onderweg nodig heeft... noem maar op. Dat kan nogal wat tijd in beslag nemen.

Kan dit niet sneller en goedkoper geregeld worden?Via deze site kunt u bij een veelgeprezen Amerikaspecialist een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw specifieke droomreis naar Amerika. Tioga Tours is een Amerikaspecialist die voor u de planning en boeking verzorgt van uw reis op maat naar de Verenigde Staten van Amerika. U kunt uw reis samenstellen (met vertrek vanaf Amsterdam of Brussel), en zij kijken voor u hoe u die reis waar kunt maken. Van camperhuur, hotelreservering en autohuur tot een complete reisverzekering: zij doen het werk voor u.

Amerikaanse camperAmerikaanse camper

Tioga Tours...

  • ... kan voor u uw vliegtickets, campers, huurauto's en hotels boeken.

  • ... voorziet u van persoonlijk advies om uw Amerikareis zo goed mogelijk uit te stippelen en voor te bereiden.

  • ... kan voor u bij uw boeking speciale en unieke reserveringsaanvragen regelen, zoals Jeeptours onder begeleiding van Navajo-Indianen en rafting op de Coloradorivier.

  • ... geeft u bij de boeking van uw (kampeer)reis gratis een naslagwerkje met allerlei adressen van campings in het zuidwesten van de VS, en praktische kampeertips.

  • ... geeft u de mogelijkheid om uw offerte op afspraak persoonlijk te bespreken in hun kantoor.

Bent u geïnteresseerd in het aanvragen van een geheel gratis en vrijblijvende offerte bij Tioga Tours?

Klik hier om het offerte-aanvraagformulier te openen.

Tioga Tours logo voor Amerika reizen op maat

Tioga Tours is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds en hanteert uiteraard de ANVR-reisvoorwaarden.

Ze zijn bij Tioga Tours zelfs zo goed in hun werk, dat consultancybedrijf Excellenza het bedrijf in haar top 10 van beste reisorganisaties in Nederland heeft opgenomen. Aldus Excellenza:

"Flexibiliteit is troef bij Tioga Tours, gekoppeld aan een zorgvuldig boekingstraject. Men is zich zeer bewust van het feit dat voor het organiseren van een individuele maatwerkreis uitgebreid de tijd genomen dient te worden (...)

Tioga Tours logo voor Amerika reizen op maat

Vlotte communicatie is overigens ook een opvallend pluspunt (...) wat wederom getuigt van een juiste benadering van dienstverlening en respect voor de klant.

Aandacht voor de klant prevaleert naast het voortraject trouwens ook duidelijk tijdens de reis. Tioga geeft zeer veel aandacht aan het voorkomen (en indien nodig oplossen) van problemen op locatie (...) [Tioga Tours heeft] uitgebreide kennis uit de eerste hand over de Verenigde Staten als reisbestemming. Deze kennis wordt dan ook op frequente basis uitgebreid via persoonlijke bezoeken door de adviseurs."

Klik hier om het offerte-aanvraagformulier te openen.

Terug naar de Reizen Amerika pagina

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?