Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Reizen en vakantie > De Rondreismakelaar

Uw Amerikareis op maat: regel hem bij de RondreismakelaarUw persoonlijke rondreis, stedentrip of vakantie in en naar de Verenigde Staten op maat uitgezocht naar uw wensen en budget? Maar u heeft geen zin en tijd om internet af te zoeken naar vliegtickets, accommodaties e.d.? Schakel dan Rondreismakelaar Annelies in: voor een kleine vergoeding wordt alles door haar voor u uitgezocht en krijgt u een betaalbaar reisvoorstel op maat dat gegarandeerd goedkoper en persoonlijker uitpakt dan bij een reisbureau of touroperator.

Interesse? Vul vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie.

Amerikaanse highway nabij Las Vegas

Wie is Annelies?Rondreismakelaar Annelies

Hallo! Ik ben Annelies Schel. Ik heb een passie voor reizen en nieuwe landen, natuur, cultuur en bevolking ontdekken. Vroeger boekte ik mijn reizen en vakanties altijd bij het reisbureau om de hoek. Maar de wereld en zeker ook de reiswereld is met de opkomst van internet een stuk groter geworden. Je hebt zoveel meer mogelijkheden om een rondreis, vakantie of zelfs stedentrip op maat en helemaal naar je eigen wensen samen te stellen én eigenlijk altijd een stuk goedkoper dan via het (online) reisbureau of de touroperator.

Alleen... soms zie je met al die mogelijkheden en aanbiedingen door de bomen het bos niet meer en haak je af. Dit afhaakmoment heb ik ook gehad maar dat was op een ander punt. Namelijk daar waar ik ontdekte dat een reisorganisatie met een offerte voor mijn reis kwam die stukken duurder uitpakte dan wat ik zelf gevonden had. Bovendien was de inhoud van het reisvoorstel niet precies wat ik voor ogen had.

Vanaf dat moment doe ik het allemaal zelf: van het bedenken waar de volgende reis ons naartoe zal brengen tot het doorzoeken van het internet en het uiteindelijke boeken van de reis. Compleet op maat en aan onze wensen aangepast tegen een prijs die ik nooit ergens anders aantref. Al deze reizen zijn stuk voor stuk onvergetelijke ervaringen geworden waarbij ik rustig durf te stellen dat de match compleet was tussen onze wensen en de definitieve reis.

Daarbij heb ik een belangrijke ontdekking gedaan: ik vind dit ontzettend leuk om te doen en maak er iedere keer weer een sport van om een reis op maat tegen een betaalbare prijs samen te stellen.

Toen mijn omgeving dit ontdekte, kreeg ik steeds meer aanvragen om mensen te helpen en aansporingen om hier professioneel wat mee te gaan doen. Dit ben ik dus gaan doen en met ontzettend veel passie en plezier!

Voor het samenstellen van een complete reis reken ik een klein vast bedrag (ongeacht hoe vaak u het voorstel wilt aanpassen) voor al het uitzoekwerk. Maar de realiteit is dat u, naast veel tijd voor het uitzoekwerk, ook veel meer zult besparen dan het bedrag dat u mij betaalt... veel klanten besparen via mij duizenden euro's op hun reis ten opzichte van een reisbureau of touroperator!

Bent u benieuwd of ik voor u ook een mooie en betaalbare Amerikareis kan regelen? Vul vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie.

Rondreismakelaar: voor Amerika reizen op maat

Terug naar de Reizen Amerika pagina

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?