Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Reizen en vakantie > Een prettige vlucht naar Amerika

Vliegtickets boeken naar Amerika: tips en handige trucsAls u naar de Verenigde Staten van Amerika wilt reizen, zit u vrijwel gegarandeerd minstens 7 tot 10 uur in het vliegtuig. U heeft er dus voordeel aan als u deze reis voor uzelf en uw gezin zo comfortabel mogelijk maakt.

Met de tips en trucs op deze pagina kunt u ervoor zorgen dat uw vliegreis naar Amerika zo goed mogelijk aan de door u gestelde eisen voldoet - en boekt u op een geĆÆnformeerde manier het beste vliegticket.

Wilt u direct prijzen van vliegtickets naar Amerika vergelijken? Klik hier om direct naar de vliegticketpagina te gaan.

Hoe vindt u de beste zitplaatsen? SeatGuru!Vraagt u zich weleens af wat de beste zitplaatsen zijn tijdens uw vluchten van en naar de Verenigde Staten? Natuurlijk kunt u uw voorkeur aangeven voor een zitplaats bij het raam (of juist niet), maar daarnaast zijn er nog meer details die bepalen of uw zitplaats in het vliegtuig een goede is of juist een minder goede.

Om dit te bepalen kunt u het beste naar de SeatGuru website gaan. SeatGuru geeft van de meeste luchtvaartmaatschappijen en hun vliegtuigen aan welke zitplaatsen beter en slechter zijn dan gemiddeld. Daarnaast krijgt u andere informatie over uw vlucht, zoals de beschikbare audio- en video-apparatuur, of er electriciteitsaansluitingen zijn en internettoegang mogelijk is, en waar u het beste kunt zitten als u met kinderen reist.

Wat eten we aan boord?Nieuwsgierig wat er zoal aan boord van uw vlucht geserveerd wordt? Op de AirlineMeals website kunt u honderden foto's vinden van maaltijden die aan boord van verschillende vluchten geserveerd werden.

Uw vluchtplannerBent u benieuwd of uw vlucht gemiddeld genomen steeds op tijd vertrekt en aankomt? Bent u op zoek naar informatie over de luchthavens die u aandoet? Wilt u weten wat de status van de door u geboekte vluchten is en hoe het weer is op uw bestemming? Dan kunt u het beste naar de FlightStats website gaan. Zij houden zeer uitgebreide informatie bij over duizenden vluchten, luchthavens, vertragingen, het weer, reiswaarschuwingen en meer.

Benieuwd wat u van uw aankomst- of overstapluchthaven kan verwachten?Als u op zoek bent naar wat basisinformatie van de luchthavens in de Verenigde Staten (en elders) die u gaat aandoen, ga dan eens naar AirportCheck. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over verschillende Amerikaanse luchthavens.

Klaar om uw vliegtickets te boeken?Als u na het bekijken van al deze informatie zover bent om uw vliegtickets naar Amerika te boeken, kijk dan op de vliegtarievenpagina op AllesAmerika.com. Hier kunt u bij verscheidene reisorganisaties de prijzen van vliegtickets naar de VS vergelijken en direct boeken.

Terug naar de Reizen naar Amerika pagina

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?