Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Naar Amerika reizen met kinderen: tipsGaat u met uw kinderen reizen naar Amerika? Op deze pagina volgen vele reistips voor ouders die met hun kinderen naar de Verenigde Staten op vakantie gaan, geschreven door ouders met ervaring.

Deze informatie is samengesteld met behulp van de vele nuttige tips van onze ervaren AllesAmerika.com forumleden.

Onderstaande tips zijn algemene reistips. Op zoek naar specifieke tips voor vliegen met kinderen? Klik hier.

Dit artikel heeft tips in verschillende categorieën. Allereerst de algemene tips, dan de tips voor het vliegen met kinderen, en tenslotte tips per locatie: welke attracties zijn wel en niet interessant voor kinderen?

Algemene reistips: waarop moet u letten bij het reizen met kinderen naar Amerika?Onderstaande tips zullen u helpen om uw Amerikareis voor zowel uzelf als uw kinderen zo rustig en plezierig mogelijk te laten verlopen.

  • Kies een redelijk eenvoudig reisschema. Kinderen hebben tijd en rust nodig om de indrukken van de dag te kunnen verwerken, dus zorg dat u een niet te druk reisschema heeft en geregeld wat rust inlast. Sommige AllesAmerika.com-bezoekers kozen ervoor om minimaal twee nachten op één plek te blijven, zodat ze ook dingen konden doen die hun kleine kinderen leuk vonden.

  • Zorg dat uw kinderen hun identificatie bij zich dragen. Sommige AllesAmerika.com-bezoekers kozen ervoor om hun kinderen een paar weken voor de vakantie een eigen wit t-shirt te laten voltekenen, een leuk project dat tegelijkertijd als identificatie kan dienen als u hun naam en telefoonnummer ook op dat t-shirt plaatst.

  • Zorg dat uw kinderen tijdens de vakantie voldoende drinken. Geef ze bijvoorbeeld een eigen waterfles met hun naam erop en vul dat op gezette tijdstippen aan met water of limonade.

  • Ga, als mogelijk, een keertje proefvliegen. Voordat u uw (vooral zeer jonge) kinderen 8 uur of langer op een vliegtuig zet, is het misschien handig om eens te kijken hoe ze reageren op een kortere vlucht.

  • Neem voldoende speelmateriaal mee om de kinderen af te leiden. Zowel tijdens de vlucht als tijdens de reis door Amerika zelf kan dat erg handig zijn. Denk aan puzzelboekjes, stickers, kleurboeken, kleurige pleisters, enz. Ook het verzamelen van foldertjes, bonnetjes, snoepparieren e.d. kan leuke afleiding zijn, vooral als ze tijdens de lange autoritten met een Pritt-stift hun aanwinsten in een schrift kunnen plakken.

  • Ga na of er speeltuinen bij uw stops in de buurt zijn. Als uw kind onrustig wordt op een bepaalde locatie in de Verenigde Staten van Amerika, kunt u ze dan even in een speeltuin laten spelen? Speeltuinen zijn vooral bij kerken en scholen te vinden, maar soms ook op campings, nabij hotels, en in buurten. Gebruik bijvoorbeeld Google Maps of check de website van uw camping of hotel in Amerika.

  • Heeft uw hotel een zwembad? Als u oudere kinderen hebt die goed kunnen zwemmen, kan dit een ideale manier voor ze zijn om na een lange reis even bij te komen en te ontspannen.

  • Zorg dat uw kinderen bij lange autoritten de meeste activiteit aan het begin van de rit hebben. Als u bijvoorbeeld eerst één uur rijdt en dan iets actiefs doet (bijvoorbeeld een attractie bezoeken), is al een deel van de energie van uw kinderen opgebruikt. Later in de middag kunt u dan de langere afstanden rijden en kunnen uw kinderen een dutje doen, zodat de rit ook voor u rustig is.

  • Geef uw kinderen informatie over Amerika. Om uw kinderen "op te warmen" voor de vakantie naar Amerika kunt u ze de DVD van "Bassie en Adriaan in Amerika" laten zien. Op die manier hebben ze een beter idee waar ze heen gaan en zullen ze misschien zelfs bepaalde locaties (in Californië en/of Florida) kunnen herkennen.
Meer reistips voor Amerika nodig?

Lees meer over het reizen naar Amerika met kinderen op vakantie-met-kinderen.com.

Terug naar de Reizen naar Amerika pagina

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?