Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


Naar Amerika vliegen met kinderen: tipsDeze informatie is samengesteld met behulp van de vele nuttige tips van onze ervaren AllesAmerika.com forumleden.

Als u met uw kinderen naar Amerika gaat vliegen, kunt u het beste rekening houden met een aantal zaken. Hieronder een aantal tips die u kunnen helpen uw lange vlucht met uw kinderen zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Tips voor uw vlucht: waarop moet u letten bij het vliegen met kinderen naar Amerika?>
 • Kies, indien mogelijk, een rechtstreekse of zo kort mogelijke vlucht. Dit kan misschien wat meer kosten, maar het scheelt in de tijd die u nodig hebt om met een vermoeid kind (en uw bagage) over het vliegveld te rennen. Bovendien zal uw kind zich dan niet vervelen tijdens de vaak langere wachttijden.

 • Bestel minimaal 24 uur voor uw vlucht bij de luchtvaartmaatschappij een kindermaaltijd. Veel maatschappijen bieden deze aan en uw kind krijgt dan vaak zelfs als eerste de maaltijd, wat u ook wat rust geeft.

 • Zorg dat u enkele speeltjes in uw handbagage hebt. Deze kunt u dan tijdens de vlucht als afleiding aan uw kinderen uitdelen, op gezette tijdstippen.

 • Test hoe uw kind reageert op vliegen door een kortere "testvlucht" te maken. Een kortere vlucht binnen Europa geeft u de kans om te zien hoe uw kinderen reageren op vliegen en went hen tegelijkertijd aan de ervaring, zodat deze niet compleet nieuw is als u naar de Verenigde Staten van Amerika vliegt.

 • Neem uw eigen autostoeltje mee aan boord. U hoeft deze niet in te checken; de stoel krijgt een speciaal label. Uw kind zit dan zowel in het vliegtuig als in uw eventuele huurauto comfortabeler. Een aantal AllesAmerika.com-forumleden hebben in de VS zelf een autostoeltje gehuurd, maar hadden hier minder goede ervaringen mee (bijvoorbeeld omdat het stoeltje erg vuil was).

  Een voorbeeld van een goede kinderstoel die in de vliegtuigstoel past, is de Evenflo carseat. Hieronder een afbeelding van de CARES Kids Fly Safe gesp, waarmee u uw kind in het vliegtuig kan vastgespen in de stoel.

  Kind vastgegespt in vliegtuig

 • Neem een draagbare DVD-speler mee. Een "portable DVD player" kan echter niet in elk vliegtuig aangesloten worden, dus zorg ervoor dat u weet of het vliegtuig waarmee u vliegt zo'n aansluiting heeft. Kijk hiervoor bijvoorbeeld op SeatGuru.

 • Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben ook individuele tv-schermen in de cabine, check of uw maatschappij deze ook heeft. Uw kinderen kunnen dan hun eigen films of tekenfilms uitkiezen (Northwest bijvoorbeeld heeft vaak een selectie met onder meer Spongebob Squarepants en andere kindvriendelijke cartoons). Let er wel op dat ondertiteling in het Nederlands vaak niet aanwezig is.

 • De voor- en nadelen van pre-boarden. Veel luchtvaartmaatschappijen laten ouders met kleine kinderen als eerste aan boord, met dit is niet altijd ten voordele. Uw kind zit dan immers nog langer in het vliegtuig vast. Sommige AllesAmerika.com-forumleden kiezen er dan ook voor om juist als laatste aan boord te gaan en zo lang mogelijk in de vertrekhal te blijven rondlopen.

Meer reistips voor Amerika nodig?

Terug naar de Reizen naar Amerika pagina

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?