AA Home > Evaluatie afvalvermaler

Uw evaluatie van de afvalvermaler

Als u op deze pagina beland bent, heeft u zojuist op de link geklikt in de e-mail die ik u toestuurde. Dat is mooi, want een goed begin is het halve werk! Het invullen van onderstaande formulier zal slechts enkele minuten van uw tijd in beslag nemen. Hieronder volgt, als u hierin interesse heeft, nog wat uitgebreidere informatie over het hoe en wat van deze evaluatie. Kortgezegd hoop ik dat u mij wilt helpen de vermalerservice op AllesAmerika.com te verbeteren.

Scroll naar beneden als u direct het formulier wilt invullen.

Extra informatie: waarom deze evaluatie?

Het doel van deze evaluatie is niet alleen om te bepalen wat u als klant denkt van de service van AllesAmerika.com, maar ook om verbeteringen te kunnen doorvoeren om eventuele toekomstige interessenten bij hun besluitvorming te helpen. Als u het mij (geheel optioneel, uiteraard) toestaat om uw eventuele aanbeveling anoniem te publiceren, dan kan dat de geloofwaardigheid van de verkooppagina van de afvalvermaler vergroten en sneller eventuele twijfels wegnemen bij potentiële klanten.

Immers, velen denken dat AllesAmerika.com als informatiesite niet ook tegelijktijdig vermalers kan aanbieden; mooie aanbevelingen van klanten zoals u kunnen hierbij een belangrijke rol in de besluitvorming spelen.

Daarnaast kan het bieden van referenties van bestaande tevreden klanten ook helpen bij het besluitvormingsproces van de bezoekers van de site. Ik denk eerlijk gezegd dat als u dit (ook optioneel!) toestaat, dat u dan niet vaak daadwerkelijk een referentievraag kunt verwachten; en sowieso kunt u uw toestemming op elk ogenblik weer intrekken. Het gaat er meer om om de potentiële klant de mogelijkheid te bieden en als u wilt kunnen wij in samenspraak een e-mailreactie opstellen die u bij het verkrijgen van zo'n aanvraag terug kunt sturen, zodat dit nauwelijks tijd in beslag zal nemen.

Vragen? En: uw privacy is gegarandeerd

Mocht u nog vragen hebben over deze evaluatie, laat het me dan gerust weten in het formulier zelf of via een reactie op de e-mail die ik u stuurde. Nogmaals: uw informatie is en blijft geheel anoniem tenzij u anders aangeeft, en in geen geval zal uw informatie gebruikt worden voor doelen die ik niet specifiek heb aangegeven! Bovendien kunt u eventuele toestemmingen die u hieronder verstrekt op elk ogenblik weer direct intrekken.

Maak kans op een cadeaubon!

Onder degenen die dit formulier (hopelijk zo volledig mogelijk) invullen, verloot ik één cadeaubon t.w.v. ca. EUR 15/$20, waarbij u als u wint zelf mag aangeven waarvoor u deze wilt ontvangen (zolang ik hem maar online kan bestellen en versturen). De einddatum van deze actie is 31 december 2013 en over deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Uw reacties en keuzes in dit formulier beïnvloeden uiteraard NIET uw kansen om te winnen!

Afvalvermaler-evaluatie

Alle velden met een * zijn verplicht.

Terug naar de homepage

Adverteren?

Exit Reizen
Amerikaspecialist

Cheaptickets
Goedkope vliegtickets

Cheaptickets
Goedkope vliegtickets

EF
Cursus Engels in het buitenland

American Vacations
Uw VS-maatreis

US Foodz
US Food & Drinks

Goedkoop naar Europa bellen vanuit de VS met uw mobiel

Canvas Company
Uw VS-vakantiefoto op canvas: bestel hem hier