AA Home > Amerika-shop > Goedkoop winkelen in Amerika

Goedkoop winkelen in Amerika

Het loopt storm in de Verenigde Staten van Amerika. Steeds meer mensen ontdekken dat goedkoop winkelen in Amerika hele leuke financiële voordelen kan op leveren. Neem een Levi's broek die bij Sears.com in de Verenigde Staten slechts $25 kost - diezelfde broek kost bij Wehkamp 85 euro, omgerekend $130! Als u deze broek in Amerika aanschaft, kan u dit vele tientallen euro's besparen - zelfs inclusief verzendkosten.

Echter, vele Amerikaanse bedrijven accepteren geen buitenlandse credit cards. Dus zelfs als u al een credit card heeft (wat in Nederland en België niet de norm is), kunt u deze naar alle waarschijnlijkheid niet gebruiken om te winkelen in Amerika.

Wat kunt u dan doen om toch die goedkope Amerikaanse producten direct in de Verenigde Staten aan te schaffen? Hiervoor zijn een aantal kleine bedrijfjes in Amerika in het leven geroepen die u hiermee kunnen helpen. Zij bieden u de mogelijkheid om toch goedkoop te kunnen winkelen in Amerika, uiteraard tegen een kleine vergoeding.

In de meeste gevallen bieden deze bedrijfjes aan om u een Amerikaans adres te geven, zodat u de producten naar hen kan versturen. Vaak verzorgen zij ook de betaling (zolang u eerst het geld overmaakt naar hun Europese bankrekening.) Zij versturen de producten vervolgens door naar uw adres in Nederland of België. Zelfs als u geen Amerikaanse credit card heeft, kunt u op die manier toch winkelen bij online shops in de Verenigde Staten.

Grappig genoeg worden veel van deze kleine bedrijfjes gerund door Nederlanders en Belgen die zelf in Amerika wonen. Als echte nuchtere Europeanen weten zij precies waar u de koopjes kunt krijgen en zij kunnen u dan ook helpen bij uw winkeltocht in de Verenigde Staten.

Wij raden u aan om bij het volgende (door Nederlanders gerunde) bedrijf te shoppen, aangezien wij (jarenlange!) ervaring hebben met hun service en weten dat zij u de beste deals kunnen bieden bij het goedkoop winkelen in Amerika.

Het gaat om Mailbox International van Mark Egbers. Hij woont al jaren in Amerika en heeft vele duizenden pakketjes naar Europa verstuurd, waardoor zijn kennis en ervaring met de verzendbusiness uniek is. Wij werken al jaren met hem samen en zij staat hoog aangeschreven bij zowel haar klanten als AllesAmerika.com zelf.

Als u goedkoop wilt winkelen in Amerika, is dit bedrijf uw beste keuze.

Terug naar de Amerika webshop

Naar de AllesAmerika.com homepage

Adverteren?

Exit Reizen
Amerikaspecialist

Cheaptickets
Goedkope vliegtickets

Cheaptickets
Goedkope vliegtickets

EF
Cursus Engels in het buitenland

American Vacations
Uw VS-maatreis

US Foodz
US Food & Drinks

Goedkoop naar Europa bellen vanuit de VS met uw mobiel

Canvas Company
Uw VS-vakantiefoto op canvas: bestel hem hier