Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Reizen en vakantie > Uw Amerikareis op maat plannen

Uw Amerikareis op maat: hulp van een echte Amerika-expert, AmerikaPlusHet kost tijd om een reis naar de Verenigde Staten van Amerika te plannen - heel veel tijd. (U kunt op deze site al een Amerika-reisplanner vinden om u hierbij te helpen.) De mogelijkheden zijn eindeloos; het land is onmetelijk groot en gevarieerd in alle opzichten. Een reis naar New York is een compleet andere ervaring dan een reis door de Nationale Parken van het zuidwesten. De Rocky Mountains geven u een heel andere ervaring dan de kust van Florida.

Amerikaanse highway nabij Las Vegas

Waar gaat u bij uw volgende Amerikareis heen? Als u zich heeft vastgelegd op een bepaalde regio van de VS, begint het echte werk pas. Hoeveel uur per dag wilt u in uw huurauto doorbrengen? Of gaat u toch liever met een luxueuze camper op pad? Verblijft u één of twee dagen in Yosemite? Is Los Angeles in een dag te doen of heeft u toch meer tijd nodig?

Dit zijn de vragen die echte Amerika-experts zoals AmerikaPlus voor u kunnen beantwoorden. U geeft aan waar u heen wilt, waarbij u zo specifiek mag zijn in uw wensen als u wilt, en zij doen u een reisvoorstel gebaseerd op de vaak jarenlange ervaring van hun reisspecialisten. Weet u al in welke hotels u wilt overnachten? Geen probleem, zij kunnen ze voor u boeken. Of heeft u geen idee wat de beste overnachtingsplekken zijn? Ook geen probleem, de experts weten voor u de beste locaties te vinden.

Het moederbedrijf van AmerikaPlus, Aeroglobe International, is al meer dan 15 jaar actief in de Nederlandse reiswereld. De Verenigde Staten en Canada behoren tot hun favoriete bestemmingen en zij hebben met deze landen zeer veel reiservaring. Als u van plan bent om binenkort naar de VS te reizen, raad ik u aan om ook via hen een geheel vrijblijvende offerte-aanvraag te doen. Dit verplicht u dus tot niets! Klik één van de twee links hieronder om uw vrijblijvende offerte-aanvraag te doen.

AmerikaPlus: voor Amerika reizen op maat

ANVR, SGR, Calamiteitenfonds

Terug naar de Reizen Amerika pagina

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?