Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Amerikashop > Cursus Engels

Cursus Engels: verbeter uw kennis van de Engelse taalAls u van plan bent op vakantie naar de Verenigde Staten van Amerika te gaan, is gedegen kennis van de Engelse taal onontbeerlijk. Als u voldoende Engels spreekt, zullen de dagelijkse gebeurtenissen tijdens de vakantie u heel eenvoudig afgaan en zult u de bewondering van een groot aantal Amerikanen verwerven - die vaak zelf immers geen enkele andere taal kennen.

Maar ook als u al Engels beheerst maar hier nog enige onzekerheid over voelt - bijvoorbeeld omdat het alweer ettelijke jaren geleden is dat u voor het laatst actief Engels heeft gesproken - kan een opfrissing van uw Engels erg nuttig zijn.

En dan zijn er natuurlijk de films en series op tv - kijken naar de ondertiteling is aangenaam, maar veel grappen, grollen en woordspelingen zult u pas écht begrijpen als u het Engels verstaat. Wat is leuker: lachen om een grap die vertaald is in het Nederlands of lachen om de originele grap, in het Engels?

Cursus Engels

Als bovenstaande u aanspreekt is een cursus Engels misschien een goede oplossing voor u; en daarbij kan ik u de cursus Engels van het NHA aanbevelen.

Deze cursus zorgt ervoor dat u snel basiskennis van de Engelse taal opbouwt, waarna er dieper op verscheidene onderwerpen wordt ingegaan. Op deze manier kunt u in uw eigen tempo een stevige basiskennis van de Engelse taal opdoen, zodat u binnenkort zonder moeite een Engelstalig boek kunt lezen en naar de tv kunt kijken zonder de ondertitels te hoeven lezen.

Let op: er zijn drie verschillende cursussen Engels: voor beginners, voor gevorderden en voor zakelijke taalbeheersing.

Klinkt dit als de juiste oplossing voor u? Klik dan hier voor meer informatie over deze cursussen Engels.

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?