Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > AllesAmerika.com Gazette (nieuwsbrief)

Welkom bij de AllesAmerika.com Gazette!

Alles Amerika

Hartelijk bedankt! U heeft zich zojuist ingeschreven bij de AllesAmerika.com Gazette, de gratis nieuwsbrief van deze site.

Let op! U moet uw inschrijving bevestigen om definitief de nieuwsbrief te ontvangen. Check hiervoor het door u opgegeven e-mailadres; binnen enkele minuten zal u een e-mail ontvangen met een link waarop u moet klikken om uw inschrijving definitief te maken.

Als u niet op die link klikt, zult u de nieuwsbrief niet ontvangen. Bij problemen kunt u het contactformulier gebruiken.

Hieronder kunt u nogmaals nalezen wat u van de AllesAmerika.com Gazette kunt verwachten en hoe we uw gegevens veilig houden.

Wat is de AllesAmerika.com Gazette?

Alles Amerika

De AllesAmerika.com Gazette is de maandelijkse nieuwsbrief van AllesAmerika.com. Hierin kunt u onder meer het volgende verwachten:

  • Korte, to-the-point informatie over de nieuwste artikelen/informatie op de website
  • Updates van reisinformatie voor Amerika en nieuwe reguleringen, indien van toepassing
  • Links naar de leukste, handigste en meest populaire onderwerpen op het forum
  • Sneak peeks van binnenkort startende wedstrijden waarmee u prijzen kunt winnen
  • Vermeldingen van evenementen zoals de jaarlijkse AllesAmerika.com-meeting
  • En nog veel meer Amerikagerelateerde hints en tips!


Zijn mijn gegevens veilig?

Alles Amerika

Geloof me maar: ik heb er een gruwelijke hekel aan om ongewenste e-mail te ontvangen en ik weet dat u dat ook niet wilt. Ik zal u dus nooit meer e-mail sturen dan noodzakelijk. Ik gebruik uw e-mailadres uitsluitend om u de AllesAmerika.com Gazette toe te sturen en niets anders. Ik geef uw e-mailadres en andere gegevens onder geen enkele voorwaarde aan derden en hou ze volkomen veilig.

Ook kunt u zich op elk moment uitschrijven uit de nieuwsbrief, als u dit wenst. U kunt onderaan de elke editie een link vinden om u direct uit te schrijven.

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?