Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Reizen naar Amerika > De bezienswaardigheden van Washington DC: maak een toer

Ontdek de bezienswaardigheden van Washington DCWilt u de attracties van de Amerikaanse hoofdstad Washington DC zien? Op deze pagina krijgt u een korte beschrijving van een aantal bezienswaardigheden en omgeving en de mogelijkheid om uw eigen gepersonaliseerde toer met een Nederlandse gids te plannen.

Lol tijdens toer door Washington DC
Veel lol tijdens uw toer door Washington DC

Een kort overzicht van de attractiesVan de monumenten langs de National Mall, de van het Journaal bekende regeringsgebouwen tot de oude plaatsjes en mooie natuur in de omgeving, Washington en zijn directe omgeving heeft eindeloos veel te bieden. U kunt alles lezen over Washington DC en de vele monumenten en attracties op de speciale Washington DC pagina.

Zelf een toer doen van de bezienswaardigheden van Washington DC en omgeving?Petra Engle is een Nederlandse die al sinds 1984 woonachtig is in de omgeving van Washington DC. Na een aantal jaren in de reiswereld te hebben gewerkt en een groot deel van de Verenigde Staten te hebben bezocht, concentreert zij zich sinds enkele jaren op de bezienswaardigheden in haar eigen gebied. De geschiedenis van de stad Washington en zijn omgeving is haar grote hobby en als amateurfotografe kent zij de mooiste plekjes om te fotograferen en bezoeken.

In samenwerking met AllesAmerika.com stelt deze Washington-expert nu haar kennis ter beschikking aan u als bezoeker van de stad. De kans is groot dat u niet vaak naar Washington reist, dus pak deze unieke kans om met haar de stad en/of omgeving te verkennen. U ziet de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden, evenals minder bekende en bereisde locaties buiten de gebaande paden. Op deze manier krijgt u een unieke kijk op de hoofdstad van Amerika vanuit een gecombineerd Nederlands-Amerikaans perspectief.

Voor de rondleidingen in Washington zelf zal Petra u in de stad ontmoeten. Excursies buiten Washington DC vertrekken vanaf het metrostation van Vienna, waar u door Petra opgehaald wordt en met de auto verder vervoerd zal worden.

U kunt een vrijblijvende aanvraag doen voor een rondleiding via het formulier onderaan deze pagina. U kunt onderaan ook reacties lezen van mensen die u zijn voorgegaan.

Stel zelf uw toer van Washington DC en omgeving samenHieronder een aantal samengestelde rondleidingen en excursies; deze rondleidingen kunnen aangepast worden aan de smaak van de deelnemers. U kunt de rondleiding van uw keuze aanvragen via het formulier onderaan deze pagina en ook aanvragen doen voor toers die hier niet genoemd zijn. Wat wilt u zien?

Washington DC: de beroemde gebouwen - Tijdens deze leerzame stadswandeling bezoekt u de van de televisie beroemde gebouwen. De route leidt onder anderen langs het Witte Huis, FBI gebouw, Chinatown, Capitool, Supreme Court, Library of Congress en de musea aan de beroemde Mall. Toer is ‘s ochtends of 's middags en duurt 2,5-3 uur, lengte wandeling circa 7 km. Kosten: $140.
Washington DC
Washington DC: de monumenten - Tijdens deze mooie wandeling bezoekt u de historische monumenten langs de National Mall. Daaronder vallen het beroemde Lincoln Memorial, waarvandaan Martin Luther King Jr. zijn beroemde toespraak hield en het Witte Huis. Toer is ‘s octends of 's middags en duurt ongeveer drie uur (lengte wandeling rond de 8 km). $140.
Lente in DC
In de voetstappen van George Washington - Bezoek de watervallen in Great Falls National park en wandel door de historische straatjes van Old Town Alexandria. Inclusief: entrée Great Falls, exclusief lunch en entrée van eventueel te bezoeken musea in Alexandria. Duur is zes uur. $200.
Great Falls

De prijzen zijn voor één of twee personen, bij drie of meer personen kost het $20 per persoon extra (kinderen onder 12 jaar gratis). Maximum aantal deelnemers voor de Washington rondleidingen is 6, voor de excursies buiten Washington 5. Alle reserveringen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Reserveer nu een rondleiding door Washington DC! (Vrijblijvende aanvraag)

Alle velden met een * zijn verplicht.


Wat u en anderen vinden van de rondleidingen van PetraHeeft u een rondleiding gedaan met Petra? Hieronder kunt u uw mening geven over uw rondleiding en kunt u bovendien commentaar lezen van anderen die een toer van Washington DC hebben gedaan met Petra.

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?