Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Alle 50 staten > Utah > Goosenecks State Park

Informatie over Goosenecks State ParkGeschreven door Daniel

Goosenecks State Park is een klein staatspark in Utah. Het ligt niet ver van de stad Mexican Hat en is niet veel meer dan een prachtig uitzichtpunt over de San Juan River. Het bijzondere is dat deze rivier hier op een unieke manier door de rotsformaties meandert. Met een beetje fantasie lijkt het dan ook op een ganzennek, vandaar de naam. Veel AllesAmerika-leden raden aan dit park te bezoeken als u in de buurt bent, bijvoorbeeld als u Monument Valley aandoet. Er speciaal voor omrijden wordt niet geadviseerd.

Highway 1 in California

In dit artikel kunt u handige informatie vinden over Goosenecks State Park, overnachtingsmogelijkheden en allerlei andere nuttige tips voor deze prachtige bezienswaardigheid.

Bereikbaarheid
Goosenecks State Park ligt in het zuidoosten van de staat Utah, niet ver van Monument Valley en Mexican Hat. Het park ligt aan het einde van een zijweg van de UT 261. Deze 4 mile lange UT 316 is een verharde weg, die goed onderhouden wordt. Bij de ingang van het park staat een rangerstation, waar u $5 dient te betalen om binnen te geraken. Dit toegangspoortje is lang niet altijd bewaakt. In dat geval wordt van u gevraagd het entreegeld middels een envelop in de daarvoor bestemde brievenbus te deponeren. Het park heeft geen visitor center of andere faciliteiten, anders dan een openbaar toilet.

Overnachten in of nabij Goosenecks State ParkKamperen in het park is toegestaan en kost $10. Omdat Goosenecks State Park op een erg afgelegen locatie ligt kan dit zeer de moeite waard zijn. De camping biedt geen verdere faciliteiten, dus beperk het kamperen tot één nacht. In de buurt kunt u accommodatie vinden in Mexican Hat en Monument Valley.

Highway 1 in California

ActiviteitenHet park is eigenlijk niet veel meer dan het schitterende uitzichtpunt. Er zijn geen officiële wandelpaden en het is zeker niet mogelijk om af te dalen naar de rivier. .
Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?