Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Actie: win "Beren op de weg"

Maak kans op het boek "Beren op de weg" van Gijs van MiddelkoopBeren op de weg

Na het succes van zijn eerste boek "Amerikanen fietsen niet" (klik hier voor een beschrijving en recensie) in 2011 heeft Gijs van Middelkoop nog een reis naar de Verenigde Staten en Canada gemaakt, uiteraard weer op zijn favoriete vervoermiddel: de fiets. Samen met zijn vriendin rijdt hij van het noordwesten naar het zuidwesten van de Verenigde Staten (en een deel van Canada) en daarbij komen de twee fietsers heel wat beren op de weg tegen, zowel in letterlijke als figuurlijke zin.

Gijs beschrijft alles wat hij tegenkomt met dezelfde humor als in zijn eerste boek, maar het verhaal neemt deze keer wel een heel andere wending. Amerikafans zullen weer hun hart kunnen ophalen met de herkenbare situaties waarin hij zich begeeft, maar ook andere reisfans kunnen heerlijk genieten van de mooi beschreven avonturen die het fietskoppel beleeft.

Dit is een boek met een lach en een traan en - net als zijn eerdere boek - erg goed leesbaar. Weeralom een echte aanrader voor alle reisfans, fietsfans en Amerikafans, dus.

Wilt u kans maken op een GRATIS exemplaar van dit nieuwe boek?AllesAmerika.com geeft drie exemplaren weg van "Beren op de weg", het vervolg op het zeer goed ontvangen "Amerikanen fietsen niet" van Gijs van Middelkoop. U maakt kans op één gratis exemplaar door onderstaande vraag correct te beantwoorden en het formulier juist in te vullen.

De kleine letters: Deze actie loopt van 29 september t/m 7 oktober 2014 en de winnaars worden bekendgemaakt op 10 oktober 2014. U kunt deelnemen als u in Nederland of België woonachtig bent. Maximaal één deelname per e-mailadres en woonadres; duplicate inzendingen (of vermoedelijke duplicate inzendingen) zullen worden verwijderd. Let er vooral op dat u uw e-mailadres juist intypt, want dat is de enige manier waarop wij contact met u kunnen opnemen als u tot de winnaars behoort. De namen van de winnaars worden op 10 oktober 2014 ook gepubliceerd op de AllesAmerika.com Facebookpagina. Uw privacy: behalve uw naam, woonstad en land publiceren wij geen persoonlijke gegevens; uw e-mailadres is 100% veilig en zal nooit aan derden doorgegeven worden. Over deze actie en de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Alle rechten voorbehouden.

Doe mee en maak kans op "Beren op de weg"!

Alle velden met een * zijn verplicht.

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?