Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Alle 50 staten > Het World Trade Center gaat weer open

Het World Trade Center in New York: eindelijk weer openWorld Trade Center New York

Na meer dan 13 jaar wachten is het per 29 mei 2015 dan zover: het is weer mogelijk om bovenaan het World Trade Center in New York te staan en uit te kijken over de Big Apple. Op die dag gaan namelijk de "observation decks" op de 100e, 101e en 102e verdieping open.

Op een hoogte van maar liefst 380 meter kunt u op heldere dagen maar liefst 80 kilometer ver kijken in alle windrichtingen, waarbij u natuurlijk ook het Vrijheidsbeeld en Central Park vanuit de hoogte kunt bekijken.

Overigens zijn de uitzichten vanaf die hoogte niet het enige wat een bezoek aan het nieuwe World Trade Center in New York City waard maakt. Tijdens de 47 seconden die u in de lift doorbrengt (wat de lift overigens één van de snelste ter wereld maakt) krijgt u een presentatie van het veranderende gezicht van New York tussen ongeveer 1600 en vandaag. De spectaculaire lichtshow (gemaakt met LED-verlichting) is moeilijk uit te leggen, dus bekijk zeker even dit korte filmpje.

Eenmaal bovenaan wordt u getrakteerd op nog een filmpje van 2 minuten, waarna u zelf kunt gaan genieten van de uitzichten die New York te bieden heeft.

Net als in Chicago's Willis Tower is er een mogelijkheid om een blik recht naar beneden te werpen en te zien wat er onderaan het WTC gebeurt. Overigens ziet u hier live videobeelden van de straat onderaan het gebouw en kijkt u dus niet zelf direct naar beneden, maar het effect is hetzelfde.

Als u na het zien van al die prachtige uitzichten wat trek heeft, kunt u kiezen uit drie verschillende restaurants om uw honger te stillen. In de lift naar beneden wordt u nog eens verwend met een vogelvluchtvideo van New York en dan staat u weer onderaan dit glinsterend nieuwe gebouw.

De prijs van deze unieke attractie is er overigens wel naar: $32 per volwassene (13 t/m 64 jaar), $26 voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en $30 voor diegenen die 65+ zijn. Kinderen jonger dan 5 jaar mogen gratis naar binnen. Tickets reserveren moet voorlopig vooraf en voor een specifieke tijd, vanwege de verwachte drukte. Tickets voor het World Trade Center in New York bestel je hier.

World Trade Center Observatory


Gaat u het nieuwe World Trade Center in New York met een bezoek vereren? Laat het ons hier weten!

Klik hier als u vliegtickets naar New York nodig hebt.

Meer informatie over New YorkKlik hier voor uitgebreide informatie over New York City.

Terug naar de Staten van Amerika pagina

Naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2015 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?