AllesAmerika.com: Alles over de Verenigde Staten van Amerika

Zoekt u informatie over de Verenigde Staten van Amerika? Wilt u uw reis naar de USA van 2015 plannen? Dan bent u hier op de juiste plek!

Weg in Death Valley, Californie

Op AllesAmerika.com vindt u van alles over reizen en vakantie in de Verenigde Staten, de Amerikaanse staten, Nationale Parken, geschiedenis, cultuur en nog veel meer; of u kunt uw (reis)vragen eerst stellen op ons gezellig drukke forum. Plan en boek uw Amerikareis via deze site. Alles over Amerika!

Populaire onderwerpen op AllesAmerika.com

Geld & credit card - Los Angeles - ESTA - Bryce Canyon

Nieuw op AllesAmerika.com

Loterij winnen in de USA

Kan ik de loterij winnen in Amerika?: Hier leest u hoe u ook vanuit Europa kunt meedoen aan die enorme jackpots die ze in de Amerikaanse loterij weggeven. Lees verder...

19 mei 2015
Presidentskandidaten: Carly Fiorina

Meer presidentskandidaten: Korte, bondige informatie over de zeven (!) nieuwe kandidaten die in 2016 heel graag president willen worden. Lees verder...

6 mei 2015
National Parks USA

De 10 meestbezochte Nationale Parken: Wat zijn de 10 meest drukbezochte Nationale Parken? U zult verrast zijn door de eerste plaats! Lees verder...

29 april 2015
Hillary Clinton

Hillary Clinton: Het is de laatste kans voor Hillary Clinton om de eerste vrouwelijke president van de USA te worden. Waarom? Lees verder...

13 april 2015
Ted Cruz 2016

Ted Cruz is eerste presidentskandidaat 2016: Tea Party-favoriet Ted Cruz heeft aangekondigd een gooi naar het presidentschap te willen doen in 2016. Wie is hij en hoe liggen zijn kansen? Een analyse. Meer informatie...

24 maart 2015

Blijf op de hoogte van AllesAmerika.com

Blijf met ons in contact
Meer dan 6.700 mensen gingen u voor! Klik hier om de AllesAmerika.com Facebookpagina te bekijken

Arches National Park, Utah     San Francisco en LA

Over AllesAmerika.com

AllesAmerika.com beantwoordt al sinds 2001 vrijwel al uw vragen over de Verenigde Staten. Waar moet u op letten bij het voorbereiden van uw vakantie naar de VS? Welke staten en Nationale Parken in de Verenigde Staten zijn voor u het meest interessant om te bezoeken? In welke hotels en campings kunt u het beste verblijven? Waar kunt u het beste uw reis naar de VS boeken?

Maar u kunt op deze site ook veel informatie vinden over de geschiedenis van de Verenigde Staten. Misschien wilt u weten wat er tijdens de Burgeroorlog of de Vietnamoorlog gebeurde, en wie toen president was.

Of u hebt interesse in countrymuziek en linedancing. Of u wilt meer weten over bepaalde staten, bijvoorbeeld Florida of New York.

Dit is bovendien de enige Nederlandstalige Amerikasite met een webmaster, Dennis, die ook daadwerkelijk sinds 2004 in de Verenigde Staten van Amerika woont. (Lees meer over mijn emigratie en mijn leven in de VS na de emigratie.)

Daarnaast kunt u gebruik maken van de uitgebreide kennis van de enthousiaste redacteurs van de site en de meer dan 20.000 leden van het snelgroeiende forum, waarvan er velen al zeer vaak in het land op vakantie zijn geweest of zelf ook in de VS wonen. U krijgt via deze website dus gegarandeerd een unieke kijk op dit geweldige land.

Road trip naar de Verenigde Staten

Amerika is een zeer veelzijdig land, en die veelzijdigheid proberen we op deze site met z'n allen over te brengen. Op deze site kunt u vele artikelen vinden over vele aspecten van de VS.

Mocht u na het lezen van deze artikelen echter nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze heel eenvoudig stellen op het forum. En u mag mij ook gewoon een mailtje sturen via het contactformulier. Ik beantwoord alle e-mail.

Veel plezier op AllesAmerika.com!

Handtekening


Klik hier om uw reis door de Verenigde Staten van Amerika te beginnen.