Volg ons!
Amerika-experts

Wilt u adverteren op AA?

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de gratis AllesAmerika.com nieuwsbrief!

Wat is dit?

 
E-mailadres:
 
Voornaam:
 

Uw gegevens zijn veilig


Gastpagina's
Spotlight
Goedkoop vliegen naar Amerika. Lage prijzen voor vliegtickets naar de USA. Klik voor de vliegticket-zoekmachine.

Uw bedrijf in de spotlights?

Vraag naar de vele mogelijkheden!


AA Home > Reizen naar Amerika > Uw persoonlijke reisplanner

Reisplanner Amerika: Verkort de reisplanning, vergroot het reisplezierHeeft u de eerste pagina van de Amerika-reisplanner afgewerkt? Mooi! Dan is het nu tijd voor de volgende stap (geen zorgen, u bent er bijna)...

Stap 4: Wat gaat u doen tijdens het reizen in Amerika?Als u deze stap van de reisplanner volgt heeft u ervoor gekozen uw eigen vakantie samen te stellen.

Nu u de algemene bestemming van uw reis heeft bepaald, kunt u het van dichterbij gaan bekijken. U gaat als het ware een vergrootglas op een bepaald deel van Amerika leggen, en kijken welke attracties er daar voor u zijn.

Het is daarbij van groot belang dat u een duidelijk overzicht van de aanwezige attracties hebt, waaruit u vervolgens een keuze maakt. Bekijk als eerste eens een aantal pagina's op deze Amerika-site die uw reisdoel bespreken. U zult hier al een groot aantal bekende attracties en andere interessante gebieden in de VS besproken vinden. Bedenk bij het kiezen uit attracties goed dat de afstanden in Amerika soms erg groot kunnen zijn, en zorg dat u alleen haalbare doelen uitkiest.

Breng daarna uw vergrootglas nog dichterbij het door u gekozen gebied, zodat u nog meer details ziet. Hiervoor zijn voor elk gebied een aantal zeer goede reisgidsen te krijgen, die onmisbaar zijn bij het voorbereiden van uw reis naar Amerika. Klik hier voor informatie over reisgidsen voor het door u gekozen gebied van de VS.

Stap 5: Het vervoer naar en door AmerikaUw vliegtickets: zoek de laagste tarievenOm de door u gekozen attracties en andere plaatsen te bezoeken, heeft u uiteraard vervoer nodig. Dit begint al dicht bij huis: u moet immers eerst naar de Verenigde Staten vliegen. (We gaan er maar even van uit dat u niet zes weken op een boot wilt doorbrengen. ;-) U kunt hiervoor bij uw reisbureau navraag doen naar de prijzen van vliegtickets, of u kunt op het Internet zoeken. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de uitgebreide vliegtarieven zoekmachine op deze site, waar u prijzen van tientallen verschillende luchtvaartmaatschappijen naar duizenden bestemmingen in de VS kunt vergelijken.

Autohuur, campers, binnenlandse vluchten...Eenmaal in de Verenigde Staten, moet u ook daar van A naar B kunnen komen. Er staan u hier verschillende opties open, o.a. het vliegtuig (voor binnenlandse vluchten naar wat verderweg gelegen doelen), de huurauto, de taxi, de motor, en de camper. Klik hier voor uitgebreide tips voor autohuur en om de prijzen van autohuur te vergelijken.

Als een of meer van de door u gekozen attracties alleen te bereiken is per binnenlandse lucht in de VS, kunt u deze attracties over het algemeen als beginnend reiziger beter voor een latere vakantie bewaren. De meeste Amerikagangers prefereren de huurauto, en eventueel de camper. Een huurauto kunt u het beste direct via het Internet regelen, dit bespaart een hoop tijd en moeite.

Stap 6: Overnachten in de Verenigde StatenEr zijn twee mogelijkheden om uw overnachtingen in de VS te regelen: u kunt in de VS zelf bepalen waar u wilt overnachten, of u kunt van tevoren uw verblijf regelen. Dit laatste kan wat lastig zijn als u met uw huurauto wilt rondtrekken, tenzij u een tijdschema heeft opgesteld. Als u echter op dezelfde plaats wil verblijven gedurende de vakantie, of als u slechts twee of drie plaatsen wilt bezoeken, is het makkelijk om dit van tevoren te regelen.

U kunt op AllesAmerika.com beoordelingen vinden van honderden hotels en campings in de VS. Klik hier om deze hotelbeoordelingen te bekijken.

De meeste keuze uit overnachtingsplaatsen heeft u op het Internet. Er zijn enkele overkoepelende organisaties die letterlijk duizenden hotels, motels, en bed & breakfasts tot hun leden hebben, wat de planning en reservering tot kinderspel maakt. Let u hierbij echter wel goed op de kleine lettertjes, zowel van de overkoepelende organisatie als de hotels zelf.

Als u een hotel wilt boeken, kunt u dit nu in samenwerking met Ebookers ook via AllesAmerika.com doen; klik hier voor meer informatie over hotels.

Stap 7: De afwerking van de voorbereidingAls u bij deze stap van de reisplanner bent, heeft u inmiddels uw vakantie geregeld. U heeft de vliegtickets, het vervoer, en de overnachtingen geregeld, en u weet precies welke attracties in Amerika u gaat bezoeken. Er blijft nu niet veel meer over behalve het regelen van de verzekering en het pakken van uw koffers.

En natuurlijk het registreren bij ESTA. Weet u niet wat dit is of heeft u dit nog niet gedaan? Lees dan zeker deze pagina over ESTA door. Registratie bij de Amerikaanse regering via het ESTA-programma is verplicht.

Mocht u uw kennis van de Engelse taal nog willen bijschaven voor u vertrekt, kijk dan ook eens naar dit aanbod voor een cursus Engels.

Hoe nu verder? Voor meer algemene tips over het reizen naar Amerika kunt u de reistips pagina bezoeken. Veel reisplezier!

Andere interessante en unieke reistipsHeeft u weleens gedacht over het huren van een luxe villa in Florida? Dit kan vaak tegen dezelfde prijs als een normale hotelkamer - klik hier om meer te lezen over vakantievilla's in Florida.

Een vrij onbekend, maar erg comfortabel vervoermiddel in de Verenigde Staten is de trein. Klik hier voor meer informatie over treinen door Amerika.

Ook mogelijk: kamperen in Amerika! En u hoeft daarbij niet uw eigen koffers te vullen met een tent en bestek... Klik hier voor meer info over kamperen in zuidwest Amerika.

Terug naar de Reizen naar Amerika pagina

Terug naar de AllesAmerika.com homepage

©2001-2014 AllesAmerika.com | Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd, noch aan derden worden doorgegeven of toegankelijk gemaakt. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding. | Privacy policy | Webhosting: Site Build It! | Design: ColoMedia | Adverteren op AllesAmerika.com?